Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Intersemat Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii preluare reponsabilitate deseuri din ambalaje
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Buna ziua,
Obiectivul acestui mesaj este acela de a vă (re)aduce în atenţie obligaţiile legale generate de Legea 211/2011, HG 621/2005 si OG 196/2005 (obligaţiile legale ce revin agenţilor economici care introduc ambalaje pe piaţa naţională) precum şi oferta noastră de colaborare.

În cazul în care NU aveţi deja un contract de colaborare cu o firmă de preluare a responsabilităţii generate de legislaţie şi doriţi evitarea neplacerilor provocate de eventualele controale (amenzi de până la 20.000 ron, plata retroactivă către AFM a tarifului de 2000 ron/tonă precum şi dobânzile şi penalităţile aferente) vă recomandăm cu căldură să ne contactaţi cât mai curând posibil pentru a ne da şansa de a vă oferi rapid consultanţă de specialitate GRATUITĂ şi, în etapa imediat următoare, semnarea unui contract de colaborare.

În cazul în care aveţi contract cu o firmă de preluare a responsabilităţii (sau achitaţi 2000 ron/tonă către AFM) vă recomandăm deasemenea să ne contactaţi pentru a vă putea informa mai pe larg asupra beneficiilor şi avantajelor colaborării cu compania noastră.

De ce INTERSEMAT?
1. EFICIENŢĂ = Tarife foarte competitive, diminuarea costurilor prin oferirea de eco-bonificaţii, instrumente financiare.
2. ÎNCREDERE = Consultanţă tehnică şi legislativă GRATUITĂ, organizarea de sesiuni GRATUITE de training de specialitate.
3. TRANSPARENŢĂ = Raportări legale şi comerciale on-line, începând cu 01.01.2015, prima companie de profil din România care va introduce un sistem de Waiste Management Tracking System (trasabilitatea deşeurilor).
4. EXPERIENŢĂ = Parteneri de încredere (grupul german RER), sistem de lucru german, personal dedicat cu o vastă experienţă.

Toate acestea precum şi faptul că peste 90% din clienţii din portofoliu au ales INTERSEMAT ca partener preferat pe termen lung, prin reînioirea contractelor, ne dau încredere că putem aduce valoare colaborării cu compania dumneavoastră în domeniul de viitor al gestionării deşeurilor.

Cu cât ne contactaţi mai repede cu atât vă putem detalia mai operativ asupra ofertei noastre.
Cele bune!
Marian DAMIAN
Director Executiv
Mobile:(004) 0754 991 438
Din Gura in Gura